Veel historisch hout i.p.v. hoogglans afwerking, maritieme uitstraling i.p.v. een hippe spotlight presentatie. De cateraar vertelt over de locatie: “De verschillende ruimtes passen precies bij Lübeck en zijn rijke historie. Het uitzicht op de haven door de glazen schuurdeuren, de grote decoratieve zeilen die de fungeren als roomdivider en de reusachtige kroonluchters. Het typeert deze prachtige plek.”

Verbinding door inrichting

Het nostalgische warme karakter van de locatie creëerde een wisselwerking met de nieuwe Porsche: Die wisselwerking stond garant voor een bijzondere beleving. Aan de andere kant sloot het karakter en de uitstraling van de locatie ook weer helemaal aan bij het onconventionele van de sportwagen. De inrichting met strak wit meubilair vormde de verbinding tussen auto en locatie en zorgde op zijn beurt voor verrassende contrasten.